Dokument

Vi tilbyr mange forskjellige tjenester innen dokumenthåndtering. Alle tjenestene støtter de smidige løsningene våre, blant annet innen skrivere, multifunksjonsmaskiner, posthåndtering og storformatsutskrifter.

Digital fakturaer effektiviserer håndteringen

Med digital fakturahåndtering får du enklere og billigere håndtering av fakturaer og en større kontroll. Vi gjennomfører alltid en stor behovsanalyse, gjennomgang av maskinvare, programvareleveranse og installering og testing. Alt dette er helt uavhengig av hvilket bedriftssystem eller hvilken maskinvare du jobber med.

Les mer om digital fakturahåndtering »

Smarte arkivsystemer

Det krever ofte mye tid og ressurser å finne et dokument eller spesiell informasjon når man er tvungen til å lete gjennom et stort papirarkiv. Til og med digitalisering av dokumenter er helt verdiløst hvis du mangler logikk i lagringen slik at det blir enkelt å finne dokumentet igjen. Vi hjelper deg med et smart og smidig arkivsystem.

Les mer om arkivsystemer »

Utskrift og skanning

Vi tilbyr både utskrifts- og skanneløsninger med teknologi fra ledende varemerker. Hos oss finner du både multifunksjonsmaskiner, storformats- og vanlige skrivere samt skannere og smidige skanneløsninger.

Hele sortimentet er skapt for at vi skal kunne gi deg helt problemfri IT-drift.

Skanneløsninger og tolking

For å oppnå et «papirløst» kontor, kreves en robust og smidig skanneløsning. Med våre skanneløsninger, som inkluderer tolking, slipper du mye jobb og får inn informasjonen fra papiret helt digitalt. Smidig, ikke sant?

Les mer om skanneløsningene »

Programvare

Vi har programmer fra de store varemerkene innen IT, som Microsoft, Apple, Adobe og mange flere. Alt for at du skal få de rette programmene. Som vanlig er målet vårt å sørge for at IT-løsningen din er helt problemfri.

Les mer om programvare »

Utskriftsanalyse: Spar penger med rett utskriftsløsning

En utgift som lenge har blitt oversett innen IT-bransjen, er utgifter til skrivere og kopimaskiner. Ved å optimalisere funksjonen for utskrifter og kopiering, kan man gjøre store besparinger. Med hjelp av en utskriftsanalyse får dere hjelp med å optimalisere utskriftsløsningen, både når det gjelder økonomi og funksjon.

Les mer om utskriftsanalyse »