Fakturahåndtering

Med digital fakturahåndtering får du enklere og billigere håndtering av fakturaer og en større kontroll. Med Staples Connect får du en leverandør som gjennomfører en stor behovsanalyse og holder oversikten med maskinvare, programmer samt installasjon og testkjøring, helt uavhengig av hvilket bedriftssystem eller hvilken maskinvare du jobber med.

Digital fakturahåndtering forbedrer for alle

Vårt fokus er problemfri IT, og vi leverer en rekke brukervennlige systemer som hjelper både den lille og den store bedriften.

Hele prosessen inngår, fra implementering til opplæring og igangsetting. Vi jobber blant annet med Ascendo, og er en av deres største leverandører.

Nedenfor kan du se noen av de store fordelene ved digital fakturahåndtering:

  • Effektivisering
  • Bedre kontroll
  • Større fleksibilitet

Effektivisering

Tenk deg en verden hvor du aldri må reise til kontoret «bare» for å attestere en faktura. En verden der alle fakturaer tolkes manuelt og verifiseres slik at du slipper å taste inn informasjon manuelt. En verden der du har orden og kontroll på alle fakturaer og avtaler, og får et raskt overblikk over hvor en faktura befinner seg i godkjenningsprosessen.

Dette kan bli din hverdag. Med vårt digitale fakturahåndteringssystem får du kortere behandlingstid av fakturaer. Brukerne godkjenner fakturaen enkelt, og finner dem lett i systemet selv etter flere år. Til og med revisoren kommer til å takke deg fordi han eller hun slipper å bla i permer.

Bedre kontroll

Hvor god kontroll har du på fakturaene i dag? Med en masse papir overalt, er det lett å overse en faktura her og der. Det er også vanskelig å få en oversikt over hvilke fakturaer som trenger ytterligere administrasjon, eller hvem i teamet som arbeider med den.

Med et digitalt fakturahåndteringssystem får du full loggføring av alle saker og saksbehandlingen. En administrasjonslogg finnes også, slik at du alltid har full oversikt over hvor fakturene befinner seg.

Større fleksibilitet

Et digitalt fakturahåndteringssystem kan tilpasses forskjellige bransjer og størrelser, med mulighet til flere språk. Det kan enkelt kobles sammen med eksisterende bedrifts- og innkjøpssystemer. Brukeren får tilgang til systemet via nettleseren eller en mobil enhet for attestering uansett hvor personen befinner seg.

Vi kan tilby forskjellige driftsformer basert på hva som passer. Både lokale og driftede løsninger er mulig med vårt fakturahåndteringssystem.