Follow-me print

«Follow-me print» eller «Pull print» som det også kalles, betyr at du ikke lenger sender dokumentet til en forhåndsvalgt printer.

Du skriver ut dokumentet som vanlig mot en utskriftskø, og henter dokumentet når og hvor du vil. Dette resulterer i at papirhaugen ved skriverne forsvinner, og du trenger ikke lenger lete etter din utskrift blant alle de andre som ligger ved skriveren.

Mobile enheter og gjestutskrifter


Andre smarte funksjoner med «Follow-me print»-løsningen er muligheten til å skrive ut fra en mobilenhet, skanne til seg selv-knapp samt la gjestene skrive ut direkte må maskinen uten å måtte være innlogget på nettverket.

Økt sekretess


Dessuten oppnår du full sekretess ved at ingen dokumenter skrives ut før brukeren har bestemt det og er på plass ved skriveren. Dette gjøres mulig ved at systemet er koblet opp mot eksisterende AD (Active Directory)

Ved å installere «Follow-me print» skapes sikkerhet, forbedret effektivitet, økt brukervennlighet og bedre utskriftsøkonomi samt en minsket belastning på miljøet.

Spar opptil 30 % papir!

Gjennom målinger hos kundene våre som har «Follow-me print» installert, har vi kunder som har minsket papirforbruket med opptil 30 prosent.

Vi på Staples Connect kan hjelpe deg med en utskriftsanalyse som det første steget, og deretter skape en hel utskriftsstrategi.

Hva sier kundene våre?

Mange selskaper lar oss ta hand om IT-systemene deres.

Takk til Staples Connect løsning med Canons uniFLOW maskiner og uniFLOW har nå Gina Tricot halvert forbruket av papir, og halvert mengden av resirkulert papir. Peter Lilja Gina Tricot