Finansering

Vi har et eget finansselskap, som betyr at du slipper å bruke en tredjepart. Hvis du har spørsmål om finansiering eller vil endre/komplettere en eksisterende avtale, ringer du bare til oss som vanlig.

Målet vårt er å ha 100 % fornøyde kunder. Ved at du som kunde har en totalleverandør av både dokument-, konferanse- og IT-løsninger, blir det mye enklere enn å ha flere forskjellige leverandører. Men vi vil forenkle det ytterligere for deg som kunde.

Gjennom at Staples Connect har et eget finansselskap, slipper du å bruke en tredjepart. Hvis du har spørsmål om finansiering eller vil endre/komplettere en eksisterende avtale, ringer du bare til oss som vanlig.

Staples Connect Finans er en lokal finanspartner som skaper større økonomi i den allerede finansierte løsningen.

Dere trenger ikke å investere kapital i utstyret, og dere kan fritt velge blant markedets maskinvarer og løsninger. Takket være vår unike fleksileie, kan dere bytte ut produkter etterhvert som behovene endres, eller oppdatere til nyere utstyr under den løpende kontrakten.

Vi tilbyr leasing, leie, fleksileie, avbetaling, salg/leaseback og korttidsleie av både IT, konferanse- og dokumentprodukter.