Problemfri IT

Vi er en merkesuavhengig leverandør. Det gir deg som kunde ett kontaktpunkt og en enkelt leverandør som håndterer alle behovene på kontoret. Vi tilbyr det meste innen maskin- og programvare, og selvsagt også support. Ja, faktisk alt som trengs for å sikre en problemfri IT-drift på kontoret.

Et fullstendig og problemfritt IT-miljø

Med våre tjenester innen IT, kan vi levere et komplett IT-miljø med alle deler, fra sikkerhetskopiering til sentrale skytjenester og nettverk.

Våre dyktige teknikere er alltid på plass for å bistå med konfigurering og installering av de forskjellige delene slik at alt går helt problemfritt. For det er akkurat det som er vårt motto. Vårt mål er å levere problemfri IT til norske kontorer.

it-connect-art

Sikkerhetskopiering

Å miste data er veldig kjedelig, og spesielt ettersom det er så vanskelig å få tilbake. Med sikkerhetskopiering er du helt trygg. Våre sikkerhetskopier lagres i avanserte lagringssystemer i et av Sveriges sikreste datahaller.

Mer om sikkerhetskopiering »

Skytjenester

Med skyløsninger eller driftede løsninger, får du som kunde en trygg, stabil og tilpasset løsning til fastpris, uten å måtte bruke tid på drift og installering. Du kan enkelt utvide IT-miljøet uten at det trenger å bety store investeringer.

Mer om skytjenester »

Prosjektledelse

Alle større forandringer i kunders IT-, konferanse- eller dokumentmiljøer krever nøye planlegging, uansett om det er migrering, nyinstallering eller utvikling. Vi jobber med å gjennomføre og lede IT-prosjekter hele tiden. Det gjør at vi kan gi deg ekstra trygghet i gjennomføringen.

Les mer om prosjektledelse »

Timebank

En timebankavtale med Staples Connect gir deg trygghet gjennom en garantert påbegynt feilsøking til avtalt tid samt prioritet ved saksbehandling. Du registrerer timene enkelt etter behov, uten noe best før-dato.

Les mer om timebank »

Nettverk

Nettverk er navet i alle IT-systemer og blodomløpet i for all datatrafikk. Et nettverk som ikke fungerer kan skape problemer og driftsforstyrrelser, med raskt stigende kostander som resultat. Vi tilbyr dere den beste nettverksløsningen, uansett om det handler om brannvegger, smarte svitsjer eller trådløst utstyr.

Les mer om nettverk »

IT-konsultasjon

Via IT-konsultasjon tilbyr vi en bred og stor tjenesteportefølje med skreddersydde løsninger for kan tilpasses for å optimalisere bedriften, uansett om det gjelder driftede serverparker, fjernstyrt drift og overvåking med automatisert administrasjon, VDI-løsninger eller tradisjonell feltkonsultasjon.

Les mer om IT-konsultasjon »

bank

Fleksible finansieringsløsninger

Finansselskaper kan av og til være vanskelige å jobbe med. Derfor har vi skapt vårt eget finansselskap, Staples Connect Finans. Sammen kan vi finne fleksible finansieringsløsninger for deg.

Ved blant annet leasing, leie, fleksileie og avbetaling, trenger dere ikke å investere kapital i utstyret, og dere kan fritt velge blant markedets maskinvarer og løsninger. Takket være vår unike fleksileie, kan dere bytte ut produkter etterhvert som behovene endres, eller oppdatere til nyere utstyr under den løpende kontrakten.

Les mer om finansiering »