IT-konsultasjon

Staples Connect tilbyr både tjenester og produkter som forenkler og effektiviserer bedriftens behov til å formidle, lagre og foredle informasjon.

IT hele veien til forretningsidéen.

Via IT-konsultasjon tilbyr vi en bred og stor tjenesteportefølje med skreddersydde løsninger for kan tilpasses for å optimalisere bedriften, uansett om det gjelder driftede serverparker, fjernstyrt drift og overvåking med automatisert administrasjon, VDI-løsninger eller tradisjonell feltkonsultasjon.

Vårt engasjement strekker seg helt frem til kundens forretningsidé, med vår årelange erfaring av løsninger som omfatter alt fra forstudier, levering, installering, driftsstøtte og support.

Stabilitet og langsiktighet


Med en pålitelig økonomisk stabilitet og langsiktige relasjoner, skaper vi resultater som får kundene til å kjenne seg trygge med å få maksimal nytte av IT-investeringene.

Våre erfarne konsulenter sørger for at du som kunde ikke bare får den høyeste, tekniske kompetansen, men også IT-konsulenter med gode sosiale evner, proaktivitet og lydhørhet for akkurat dine behov. Vi har sertifiserte IT-konsulenter med både Microsoft-, Apple- og Linuxkompetanse.

Vi er blant annet VMware-partner, Microsoft-partner og Fujitsu Select Expert-partner. Staples Connect var først i Sverige med Exchange 2010- og 2013-sertifisering.