Sikkerhetskopiering og lagring

Å miste data er veldig kjedelig, og spesielt ettersom det er så vanskelig å få tilbake. Med sikkerhetskopiering er du helt trygg. Våre sikkerhetskopier lagres i avanserte lagringssystemer i et av Sveriges sikreste datahaller.

Hosted Backup for PC, Mac og bærbare datamaskiner fjerner risikoen for datatap, uansett om du arbeider på kontoret, mobilt eller hjemme. Den helautomatiske sikkerhetskopieringen jobber i bakgrunnen, noe som sikrer at brukeren ikke merker dette og kan jobbe akkurat som vanlig.

Når sikkerhetskopieringen er gjennomført, kan brukeren få en kvittering på at det har gått korrekt. Hosted Backup gir også brukeren mulighet til, at via en sikker side på internett, få tilgang til lagret informasjon, uansett om det dreier seg om enkeltdokumenter eller store mengder som har gått tapt av en eller annen grunn.

Gjenoppretting er lett for alle.

Å gjenopprette data via Staples Connect Hosted Backup er veldig enkelt og noe som sluttbrukeren kan gjøre selv, uten hjelp av IT-avdelingen eller annen support.

All informasjon komprimeres før den sendes for å minske datamengden som skal overføres. Dessuten er all informasjon kryptert helt vil en ev. gjenoppretting av tapt data. Det betyr at den er kryptert fra brukerens datamaskin via sikkerhetskopiering til lagring og frem til at den ev. gjenopprettes.

Vår egen maskinvare gir maksimal stabilitet


Når du som kunde velger Hosted Backup fra Staples Connect, kan du være helt sikker på at all informasjon finnes i våre private lagringssystemer. Staples Connect skiller seg fra mange andre leverandører i bransjen ved å tilby Hosted Backup og andre skytjenester på egen maskinvare.

Vår filosofi er at jo nærmere vi er kundene, jo bedre. På den måten kan vi sikre et problemfritt IT-miljø.

Litt fakta

  • 60 % av all data i dag ligger helt ubeskyttet på bærbare og stasjonære datamaskiner.
  • 20 % av alle bærbare datamaskiner går i stykker i løpet av de første tre årene.
  • Kun 4 % av alle bærbare datamaskiner har en eller annen form for sikkerhetskopiering.
  • Mer enn 50 % av alle solgte datamaskiner i Norden er bærbare.
  • Mange bedrifter har sikkerhetskopier i dag, men kun noen få har testet dem. Det er ikke uvanlig at disse testene avdekker korrupte lagringsmedier som dermed er ubrukelige.


Kilde: Gartner & IDC