Virtualisering

Staples Connect tilbyr flere virtualiseringsløsninger fra de store leverandørene som VMware og Microsoft m. fl.

For bedrifter som ønsker å brukt IT-utstyret på en smart og kostnadseffektivt måte, er virtualisering den løsningen som gjelder på markedet i dag. Koble til Staples Connect Backup så får du som kunde de aller sikreste IT-systemene takket være virtualisering.

Maksimaliser serverens kapasitet


Virtualisering betyr ikke automatisk at eksisterende maskinvare må oppgraderes, heller tvert imot. Du kan samle og bruke den eksisterende maskinvaren med effektivt.

Virtualisering betyr helt enkelt å fordele maskinvarens ressurser, ofte prosessor og minne, til flere til samtidig. F.eks. kan en server fungere som en vert for flere forskjellige, virtuelle maskiner med ulike operativsystemer, og disse kan i sin tur være serveroperativsystemer.

En server kan altså agere som flere servere. Driftsprogrammet for servervirtualisering tar hand om ressursfordelingen og sørger for at serverens kapasitet maksimaliseres.

VMware

VMware er markedsledende innen virtualisering, med over fem millioner virtualiserte instanser fordelt på over 250 000 bedriftskunder. Virtualiseringsteknologien er tilpasset storskala drift, og kan virtualisere både Linux, Unix, Apple og Windows operativsystemer.

 

wmware

Hyper-V

Microsoft Hyper-V Server er et virtualiseringsprodukt som hjelper deg å samle arbeidsmengden til én fysisk server. Hyper-V gir en stabil, pålitelig og optimalisert løsning for virtualisering som kan senke IT-kostnadene.

 

hyper-v