Om oss

Staples Connect ble grunnlagt på midten av 1990-tallet, og leverer i dag rene IT-konsulenttjenester, servicetjenester til IT-maskinvare, skrivere og multifunksjonsprodukter samt konferanseteknologi og alt tilhørende tilleggsutstyr og teknologi. Selskapet omsatte i fjor for ca. 220 millioner, og sysselsatte ca. 100 medarbeidere i Sverige.

IT Online: Proaktiv overvåkning til fastpris

I de siste årene har utviklingen av konseptet IT Online økt dramatisk hos Staples Connect, noe som har bidratt til en vekst på cirka 30 prosent per år. IT Online tilbyr en proaktiv overvåking og feilsøking både via distanse og på plass hos kunden for en fast enhetspris.

Døgnkontinuerlig overvåking for datamaskiner, servere, skrivere, multifunksjonsmaskiner, programvare, nettverksenheter, AV-utstyr og mobile enheter, skjer alltid til en pris som normalt er lavere enn hva det koster å ha en egen IT-drift, dette i tillegg til service og support som overstiger tradisjonell leveranse.

Les mer om IT Online »

Trygg finansiering i eget finansselskap.

For å levere en så fleksibel og kundetilpasset løsning som mulig, eier og driver vi vårt eget finansselskap, Staples Connect Finans. Det bidrar til at vi kan hjelpe bedriftene til å bli mer effektive og lønnsomme, med fokus på å gjøre det så problemfritt som mulig, gjennom enestående kunnskap og dypt personlig engasjement.

Les mer om finansiering »

ISO-sertifisert innen ledelse og miljø

Vi tar kvalitet på største alvor. Derfor arbeider vi hardt for å oppnå målene som kreves for en ISO-sertifisering, både innen ledelsessystemer og miljøledelse. Vi er både ISO 9001-serfitisert (ledelse) og ISO 14001-sertifisert (miljøledelse) som kontrolleres uavhengig og bekreftes av SP, Sveriges tekniske forskningsinstitutt.

Last ned vårt ISO 9001-sertifikat

Last ned vårt ISO 14001-sertifikat

En del av Staples siden 2015

I 2015 ble selskapet oppkjøpt av Staples Sweden AB med hovedkontor i Borås. Staples, som ble grunnlagt i 1986 i Boston, er et globalt selskap og verdens ledende leverandør av kontormateriell, datatilbehør, teknisk utstyr som skrivere og dokumenthåndteringsprodukter, møbler, hygiene- og rengjøringsartikler samt forskjellige typer service.

Med de tre salgskanalene Online (salg til mindre kunder via Internett), Advantage (salg til større kunder via kontrakt) og Butikk (salg til alle kunder via butikk), har Staples fra starten av hatt som mål å levere enkelhet, og nå med visjonen: Alle produkter som arbeidsplassen trenger for å lykkes.

Staples hjelper i dag konsumenter, bedrifter og organisasjoner av alle størrelser i 27 land rundt om i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Asia og Australia.

I Europa er Staples representert i følgende land: Norge, Sverige, Danmark, Finland, England, Irland, Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Østerrike, Belgia, Nederland, Luxemburg, Polen og Portugal. Mer informasjon om Staples (Nasdaq: SPLS) finner du på: 

Hva sier kundene våre?

Mange selskaper lar oss ta hand om IT-systemene deres.

Takk til Staples Connect løsning med Canons uniFLOW maskiner og uniFLOW har nå Gina Tricot halvert forbruket av papir, og halvert mengden av resirkulert papir. Peter Lilja Gina Tricot