Visual Communication

Visual Communication er det nyeste av våre tre bedriftsområder. Også der er vi merkesuavhengige. Det gir deg som kunde ett kontaktpunkt og en enkelt leverandør som håndterer alle behovene på kontoret.

Digital skilting

Digital skilting er det mest profesjonelle kommunikasjonsverktøyet på markedet i dag. Ved hjelp av digital skilting kan man være veldig kreativ og legge ut filmer, bilder, RSS-strømmer og ha flere felter på skjermen hvor man kan oppdatere tekst direkte. Ut fra deres ønskemål og/eller grafiske profiler, skaper vi en mal slik at budskapet oppdateres på en enkel måte av brukerne via et nettsted.

Les mer om digital skilting »

AV-utstyr

Vi leverer alt, fra det lille konferanserommet med en prosjektor og duk, til det store konferanserommet med avanserte styresystemer med helhetstjenester for oppsett og installering. Fokuset er at det skal være enkelt for brukerne.

Mer om AV-utstyr »

Interaktive tavler

Pek med fingeren og bytt bilde i PowerPoint, ta opp en penn og tegn eller skriv en kommentar over Excel-bladet, og best av alt: skriv ut eller send alle møtekommentarene i f.eks. PDF-format direkte via e-post til deltagerne. Ved hjelp av interaktive tavler blir presentasjonene mer levende og du kan være utrolig kreativ.

Les mer »

Moderne konferanseløsninger

Det kan være forskjellige typer utstyrt på de forskjellige konferanserommene, så som lyd, bilde, lys, mørklegging osv., men fremdeles like enkelt å starte utstyret. Man skal ikke trenger fjernkontroller eller kronglete ledninger avhengig av hvilken enhet man skal koble inn. Det skal være helt problemfritt og det skal fungere.

Les mer om våre konferanseløsninger »

Videokonferanse

Videokonferanseløsninger gjør at du på en enkel og effektiv måte kan treffe medarbeidere og kunder rundt om i landet og resten av verden uten å måtte reise dit. Du kan koble deg opp hvor som helst, uansett hvilken enhet du velger. Tjenestene er helt kompatible med Microsoft Lync, og gjør det mulig med videostrømming av møtene.

Les mer om videokonferanse »